Tractari autoLa noi nu veti intalni oferte „personalizate”, noi nu suntem adeptii „stabilirii preturilor telefonic” si nu luam in calcul (la propriu) ora tarzie la care sunati sau marca autoturismului dumneavoastra !

Vinti Trans are la baza trei principii esentiale:

CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA

Preturi incepand de la 85 Ron. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de Vinti Trans tractari auto este transparenta preturilor serviciilor si dovada ca oferim intr-adevar cele mai ieftine tractari auto. Consultand lista noastra de preturi sau folosind calculatorul de tarife, veti sti ce cost presupune serviciul solicitat .

CALITATEA SUPERIOARA A SERVICIILOR PRESTATE

Serviciile de tractare vor avea exact calitatea asteptata sau chiar un nivel superior. Abordarea noastra este intotdeauna orientata catre client, incercand in acest mod sa castigam mai intai de toate , respectul si aprecierea tuturor proprietarilor de autovehicule care au apelat la serviciile noastre.

NONSTOP LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

Indiferent de ora, zi sau locul in care va aflati, contactati-ne si vom raspunde prompt nevoii dumneavoastra. Suntem la randul nostru posesori de autoturisme si stim ca incidente de orice natura sau accidente se pot ivi la orice ora din zi sau noapte , prin urmare va oferim serviciile noastre de tractari auto 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Suna ma  SC VINTI TRANS SRL

J40/18714/2008, RO24695878
Adresa: BUCURESTI, Sect. 1 Sos Chitilei nr 177A.

 Transport marfa, utilaje, relocari mobila, tractari auto Telefon: 0727244420 | 0767419106
Fax: 0216686058 | 0213801292
E-Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 

Transport frigorific, transport marfa, transport utilaje, tractari auto, transport mobila, transport frigorific TransportMarfaRutier.ro

Transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018

Created by Web design, Realizare site magazin online - Absolut Web Expert. Web design, Creare site magazin online & Optimizare SEO bucuresti - Web design magazin online, Optimizare SEO Iasi.

facebook_page_plugin