Servicii

Cautati servicii de transport ADR?

Transportam pe rute interne substante cu grad inalt de periculozitate indiferent de clasa lor. Apelati la Vinti Trans pentru un transport ADR in siguranta.

Respectam legea privind transportul de marfa periculoasa

Autovehiculele din parcul nostru respecta normele in viguare si sunt echipate corespunzator pentru acest tip de activitate. Masinile noastre poarta semne distincte de identificare (placute reflectorizante) prin care se semnalizeaza acest tip de transport.

De asemenea conducatorii au asupra lor in permanenta trusa ADR cu vesta, ochelari, manusi, cizme, masca de gaze, casca de protectie, lanterna si inca cateva accesorii indispensabile.

Putem oferii tarife competitive in orice moment

Firma noastra se incadreaza perfect in limitele legii iar preturile sunt rezonabile facand din acest tip de transport dificil unul comod / eficient si in deplina siguranta.

Doriti o cotatie de pret?

Beneficiati acum de o consultanta gratuita din partea unui specialist si totodata obtineti o reducere de pret pe loc apeland unul din numerele noastre de telefon 0727244420 | 0767419106 sau poate vorbim direct pe Chat-ul siteu-lui.

Transport mobila Bucuresti cu Vinti Trans profesionistii mutarilor

Transport mobila Bucuresti cu Vinti Trans profesionistii mutarilorO mutare implica in general foarte multa agitatie atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii. Mizati pe serviciul nostru de transport mobila Bucuresti disponibil si in provincie si grija dvs este preluata de specialistii nostrii.

Masini utilizate la transport

Gandim proactiv si ne adaptam in functie de zona, aglomeratie, tipul solicitarii, volum, acestea fiind doar cateva date care le luam in calcul pana a pleca in cursa. Traficul din Bucuresti si in general orasele mari ne-au facut sa ne adaptam serviciile astfel incat sa ajungem la timp la solicitarile dvs si sa oferim un pret competitiv. Printre autoutilitarele folosite de noi se numara si: Ford, Iveco, Renault de 3,5 t masini mici dar incapatoare cu mobilitate mare asigurand astfel clientilor interesati servicii de mutari, debarasari si transport mobila Bucuresti in cele mai bune conditii.

Cateva lucruri transportate zilnic

Suntem numiti profesionistii mutarilor, clientii nostrii ne vad punctuali, seriosi, amabili, aceste lucruri le-am capatat in timp si prin multa munca. Mutam zilnic in Bucuresti: mobila, bagaje, instrumente muzicale, obiecte fragile, haine, electronice, electrocasnice, obiecte voluminoase, si facem relocari la preturi minimale.

Servicii de mutari debarasari si transport mobila Bucuresti in cele mai bune conditiiPreturi practicate de firma noastra

Lucram la preturi acceptabile si tinem cont de urmatoarele aspecte: greutate, volum, timpul stationarii, distanta, ca urmare a acestor date noi va sugeram o oferta de pret personalizata.

Vreti sa colaboram?

Serviciul nostru de transport mobila Bucuresti va scapa de stres. Solutia perfecta suntem noi in cazul in care vreti sa efectuati o mutare ieftina si sigura. Personalul nostru se oupa de tot: impachetare, infoliere, asezare, pozitionare, asigurare, montare, demontare, acestea fiind doar cateva aspecte importante in cadrul unui simplu transport cu Vinti Trans. Echipa care desfasoara aceasta activitate de manipulare este organizata, competenta, pregatita, pentru solutionarea oricarei dificultati intalnite.

Doriti sa ne auzim la un telefon? Tel: 0727244420 | 0767419106. Florin

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro