Sfaturi transport marfa, frigorifice, agabaritice

Expeditor de mărfuri: Tot ce trebuie să știți

Expeditor de mărfuri: Tot ce trebuie să știți

În acest articol, vom descoperi ce este de fapt un expeditor de mărfuri și cum funcționează, cum se calculează costurile și unde puteți găsi un agent reputat dacă decideți că doriți să obțineți ajutor pentru expedierea dvs.

Dacă deja faceți afaceri în străinătate, ați auzit de transportatorii de mărfuri înainte. Ei promit că vor lua multă stres din transportul internațional - și vor face față tuturor aspectelor legate de transportul și livrarea bunurilor dvs. În cele mai multe cazuri se vor ocupa de vămuire. Dar trebuie să utilizați un transportator de mărfuri pentru transportul dvs.? Sau este o pierdere inutilă de bani?

Dacă nu sunteți sigur dacă un transportator de mărfuri este necesar pentru transportul dvs., citiți mai departe. În acest articol vom analiza ce este de fapt un expeditor de mărfuri, cum se calculează costurile și unde puteți găsi un agent reputat dacă decideți că doriți să obțineți ajutor pentru expedierea dvs. Vedeti si articolul Transport marfa Bucuresti

Ce este un transportator de mărfuri?

Un transportator de marfă este o persoană fizică - sau, mai probabil, o societate - care organizează transportul mărfurilor de la un loc la altul.

8 sfaturi esențiale să alegeți compania potrivită de transport marfa

8 sfaturi esențiale să alegeți compania potrivită de transport marfa

Comerțul cu bunuri internaționale este o afacere bine-cunoscută și populară astăzi. Acesta este motivul pentru care marile branduri internaționale au produsele lor disponibile pe tot globul. Transportul de mărfuri este efectuat de către transportatorii de mărfuri . Acestea nu numai că ajută la transportul bunurilor dintr-o țară în alta, ci și să aranjeze stocarea corespunzătoare a articolelor, dacă este cazul.

De fapt, pentru o gestionare eficientă a lanțului de aprovizionare, agenții de expediere de mărfuri joacă un rol foarte important. Serviciile internaționale de expediere a mărfurilor sunt ridicate și există multe companii care oferă astfel de servicii clienților la tarife competitive. Cu toate acestea, toate companiile ar putea să nu fie la fel de eficiente pe cât se preconizează a fi.  Vedeti si articolul Transport marfa Bucuresti

Mai jos sunt 8 sfaturi utile și esențiale care vă vor ajuta să alegeți compania potrivită de expediere:

1. Cunoștințe despre industrie

Fără o cunoaștere adecvată a industriei de transport de marfă, nu este posibil să reușim pe această piață. Expeditorul dvs. trebuie să aibă cunoștințe și informații detaliate despre industria de transport de marfă, astfel încât să poată funcționa eficient în numele dvs. Există multe reguli și reglementări care trebuie respectate în această industrie. De asemenea, multe documente trebuie să fie făcute în mod corespunzător. Toate detaliile de mai sus și mai mult nevoie de minute și precizie, pe care profesioniștii pe care îi alegeți ar trebui să fie bine versat in.

10 Sfaturi despre cum sa alegeti un partener transportator

10 Sfaturi despre cum sa alegeti un partener transportator

Experienta

Am lucrat 10 ani ca manager de logistică pentru o companie importatoare de articole de îmbrăcăminte, înainte de a mă alătura echipei . În timp ce lucram ca manager de logistică, m-am întâlnit cu mulți expeditori care doreau să-mi aducă afacerile de transport și acum slujba mea este exact opusul. Fiind pe ambele părți ale afacerii, mi-am dat o mare cunoaștere în înțelegerea importanței importatorilor / exportatorilor de la partenerul lor de logistică. Voi spune ce am nevoie de la expeditorii mei în trecut și ceea ce în cele din urmă m-au determinat să decid cu cine să lucreze. Vedeti si articolul Transport Industrial Bucuresti.

Lucrând ca un manager logistic în industria de îmbrăcăminte a fost stresantă și uneori provocatoare. Îmbrăcămintea este o încărcătură foarte sensibilă la timp și întârzierea livrării către client poate determina companiei dvs. bani în plus din cauza returnărilor cu întârziere sau chiar mai mult, anularea întregii comenzi. Ceasul este mereu bifat și în mod constant trebuie să fii conștient de starea de expediere. Seful tău sună și te întreabă despre starea expedierii pentru unul dintre cei mai importanți clienți ai săi. Ați verificat înregistrarea livrării, dar nu aveți informațiile actualizate, sunați transportatorul de mărfuri și au spus că nu știu dacă a fost expediat. Ei vă spun că trebuie să se consulte cu biroul din China și vă vor primi mâine. Între timp, șeful tău se află pe cealaltă linie pentru informații actualizate de la tine.

Poate cineva să devină un transportator de mărfuri?

Poate cineva să devină un transportator de mărfuri?

Deci, doriți să deveniți un transportator de mărfuri huh .. !!

Te-ai trezit o zi frumoasă și crezi că "Hei lăsați-mă să devin un transportator de marfă" .. ?? Sau ai fost obsedat și visezi să devii una pentru o lungă perioadă de timp .. ??

Deci, ce este acordul .. Poate cineva să devină un transportator de mărfuri ..?

Înainte de asta, să luăm în considerare întrebarea cu privire la cine este un transportator de mărfuri și ce fac ei?

Un transportator de mărfuri este o persoană care se angajează să se ocupe de mișcarea mărfurilor de la un punct la altul în numele proprietarului de marfă.  Vedeti si articolul Transport agabaritic Bucuresti

Pagina 1 din 2

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro