Transport utilaje agricole

Oferim servicii de transport utilaje agricole atat pe rute interne cat si externe la preturi competitive. Transportul se poat face in regim de grupaj (utilaje mici, mijlocii) sau in regim exclusiv, tariful fiind proportional cu locul ocupat de marfa in camionete cu L=6.2m, platforme cu sau fara rampe L=13.6m sau trailere.
In functie de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia si punctele de sprijin va oferim cea mai buna varianta de transport, transportul fiind tarifat pe un singur sens.
Transporturile se efectueaza in conformitate cu prevederile conventiei CMR, conform normelor in vigoare, marfa transportata fiind asigurata “ all risk”, asigurare CMR in valoare de 50.000EUR (pentru transport intern) si 200.000 EUR (pentru transport international) iar dupa caz asigurarea se poate extinde pana la o valoare cel putin egala cu valoarea marfii transportate. SIGURANTA SI FLEXIBILITATE!

Oferim cea mai buna solutie pentru:

  • transport combine pe trailer (New Holland, Claas, Case,etc) sau pe platforma normala (in genere cele fara cabina , la care se mai pot demonta scari si anexe). In functie de greutate si dimensiunile fara roti ale combinei, impreuna cu clientul stabilim varianta optima pentru transport.
  • transport tractoare agricole. In cazul in care tractorul se incadreaza in dimensiuni de maxim 2,5m latime fara roti si 3m inaltime fara roti, se programeaza incarcare in regim de grupaj pe platforma, daca dimensiunile sunt mai mari decat cele precizate, necesita incarcare pe trailer (transport agabaritic), in functie de punctele de sprijin si distributia pe axe a greutatii stabilindu-se tipul de trailer necesar pentru fiecare utilaj in parte.
  • transport pluguri in regim de grupaj, suprapunandu-se cate doua pluguri astfel costul transportului este unul optim.
  • transport discuri agricole, in general demontate, tot in regim de grupaj, costul fiind proportional cu locul ocupt de utilaj pe platforma TIR
  • transport grapetransport cultivatoaretransport semanatoaretransport balotieretransport cositoare, etc.