Transport marfa

Solutii de transport marfa in functie de obiectivele si bugetul fiecarui proiect

Acordam atentie pentru fiecare serviciu de transport marfa in parte, venim in sprijinul dvs cu masini incapatoare, curate si intotdeauna alegem ruta cea mai scurta pentru o eficienta maxima. Onoram orice comanda rapid cu o analiza a nevoilor in prealabil si culegerea detaliilor necesare operatiunii de transport.

Transport marfa Bucuresti – intern profesional

Parcul nostru auto este unul generos, de aceea ne permiem sa intervenim pentru o solicitare in orice localitate din tara, masinile noastre sunt dotate cu GPS si insotite de soferi cu multa vechime astfel incat va garantam o monitorizare atenta si permanenta a marfii pe intreg traseul.

Transport de calitate indiferent de marfa

Vinti Trans presteaza servicii de transport marfa Bucuresti de la A la Z

incepand cu marfurile alimentare si nealimentare, produse congelate, medicamente, echipamente muzicale, electronice, obiecte si ustensile de gradinarit, materiale de constructii si lista poate continua. Ne plac lucrurile facute bine, suntem in permanenta cautare de noi clienti / parteneri doritori de contracte sigure si stabile pe termen lung.

Parcurgem patru etape si marfa este transportata

Socializam foarte mult cu clientii nostrii pentru a culege datele necesare efectuarii unui transport optim si in siguranta. Etapele premergatoare ale unui serviciu de transport marfa sunt:

1. Primirea solicitarii de la client;
2. Analiza si alegerea celei mai eficiente solutii de transport;
3. Pregatirea rutei, masinii necesare, personalului;
4. Monitorizarea permanenta a operatiunii.

Cereti acum o cotatie de pret pentru solicitarea dvs de transport marfa Bucuresti si va acordam o reducere pe loc. Pentru a lua legatura cu un dispecer accesati rubrica de CONTACT.