5 sfaturi despre cum să alegeți un transportator de mărfuri

 

Experiența oferă, de asemenea, timp unei societăți să formeze și să cultive relații de afaceri din întreaga lume, din care veți beneficia. Care ne aduce la ...

2. ÎNTREBAȚI-VĂ DESPRE REȚEAUA AGENȚILOR DE TRANSPORT ȘI A PARTENERILOR DE AFACERI DIN ȚARA ÎN CARE EXPORTAȚI SAU IMPORTAȚI.

Acest lucru este evident important pentru manipularea locală a transporturilor dvs. internaționale.

Expeditorul dvs. de marfă ar trebui să aibă o rețea puternică în întreaga lume, dar trebuie să știți că acestea au legăturile în țările / orașele de origine și destinație pentru importurile și exporturile dvs.

Dacă exportați și importați în și din Germania, nu contează cât de bune sunt legăturile transportatorului de marfă în China.

Universal Cargo Management are o rețea foarte mare și nave de la și de aproape oriunde în lume; cu toate acestea, poate ați observat un cuvânt cheie acolo: aproape.  Există câteva locuri în lume Universal Cargo Management nu se livrează la sau de la.  Vedeti si articolul Transport mobilier Bucuresti

S-ar putea să fi găsit un transportator de marfă, care este excelent pentru transportul în Filipine, dar nu are legături sau experiență pentru a face o treabă bună manipularea importurilor dvs. din China. Deci, asigurați-vă că întrebați legăturile și experiența transportatorului de mărfuri în locațiile specifice de care aveți nevoie.

Parteneriatele de afaceri din întreaga lume permit, de asemenea, transportatorului de mărfuri să ofere servicii suplimentare, ceea ce ne aduce la ...

3. ASIGURAȚI-VĂ CĂ TRANSPORTATORUL DE MĂRFURI OFERĂ SERVICIILE DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU EXPEDIEREA DVS.

Uită-te la serviciile pe care transportatorul de transport le oferă.

Un transportator de mărfuri ar trebui să fie capabil să se ocupe mai mult decât doar transportul aerian sau transportul maritim parte a importului sau exportului. De asemenea, acestea ar trebui să poată gestiona porțiunea de transport feroviar și / sau de transport al transportului dvs. internațional.

Cred că dacă aveți nevoie doar de servicii de port la port în loc de transport de la ușă la ușă, nu veți găsi o afacere mare dacă transportatorul de mărfuri oferă sau nu acest serviciu; cu toate acestea, dacă nu au o opțiune de transport, ceea ce spune ceva despre rețeaua transportatorului de mărfuri.

Cu toate acestea, există mai multe servicii de care aveți nevoie de la transportatorul de marfă. De exemplu, Universal Cargo Management a încheiat un parteneriat cu TOLL pentru a oferi servicii cu valoare adăugată în lanțul de aprovizionare . Aceasta înseamnă că vă putem ajuta cu lucruri cum ar fi depozitarea, distribuția etc.

Desigur, asigurarea de transport de marfă este mai bine printre serviciile lor, iar urmărirea transportului este drăguță dacă ai doar pentru liniștea ta.

4. ASIGURAȚI-VĂ CĂ EXPEDITORUL DE MĂRFURI ARE REFERINȚE BUNE.

Acesta este un sfat bun atunci când căutați orice fel de serviciu, nu doar transportul de mărfuri.

Dacă nu există nimeni dispus să spună că un transportator de mărfuri a făcut o treabă bună îngrijind importurile și exporturile, este un drapel roșu mare.

UCM are o pagină de mărturii, astfel încât să puteți vedea câteva referințe cu doar un clic pe un mouse. Și o mică ladă on-line nesolicitate este și un semn grozav, cum ar fi Universal Cargo Management, de la vânzarea online cu guru-ul Amazon & eBay Skip McGrath, care a recomandat UCM pe blogul său popular.

5. ASIGURAȚI-VĂ CĂ EXPEDITORUL DE MĂRFURI ARE UN SERVICIU BUN PENTRU CLIENȚI.

Acest lucru este foarte important.

Cat de repede transportatorul de marfa va raspunde la cererea dvs. de transport de marfa sau la raspunsul la intrebarile dumneavoastra?

Dacă sunteți nou la transportul internațional, sunteți capabili și dispuși să vă uitați prin ceea ce trebuie să știți și să faceți pentru a vă asigura că totul merge bine cu importurile și exporturile dvs.?

Persoana dvs. de vânzări de la o companie de transport de marfă poate să nu aibă toate răspunsurile la întrebările dvs., deoarece acestea ar putea fi noi pentru companie sau chiar pentru industrie, dar ar trebui să poată obține răspunsurile pentru dvs. de la echipa experimentată cu care lucrează .

Cât de bun transportatorul de mărfuri este de a avea grijă de nevoile dvs. individuale vorbește foarte mult despre capacitatea lor de a acorda atenția necesară transporturilor dvs.

Observați că nici măcar nu am introdus ratele de transport în această listă, fiind mult mai importantă capacitatea transportatorului de mărfuri de a avea grijă de nevoile dvs. de transport maritim în mod profesionist și precis.

Un transportator de marfă poate oferi rate de expediere cu mult sub restul concurenței, dar, de obicei, veți găsi plătiți pentru că le alegeți în costuri suplimentare, întârzieri și servicii foarte slabe pentru clienți.

Dar dacă urmați cele cinci sfaturi de mai sus, ar trebui să găsiți un transportator de mărfuri care are contractele și rețeaua care le permit să ofere rate competitive.

 

Multumim partenerilor web de backlink: MioCleaning - firma curatenie Constanta - servicii curatenie hoteluri, apartamente la preturi avantajoase

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro