10 Sfaturi despre cum sa alegeti un partener transportator

 

Asteptari diferite

Fiecare industrie are așteptări diferite față de un transportator de mărfuri. Pe baza nevoilor industriei, așteptările unui transportator de mărfuri se pot schimba. Pentru unele corporații este pur și simplu să aducă încărcătura de la punctul A la punctul B cu o rată competitivă, dar pentru unii este mai mult decât o operațiune de expediere simplă. S-ar putea să vă așteptați să furnizați servicii suplimentare cu valoare adăugată pentru lanțul de aprovizionare în caz de necesitate.  Vedeti si articolul Transport frigorific Bucuresti

Cred că cuvântul cheie pentru mine în trecut, când îmi alegeam expeditorul, a fost "sunt un partener de logistică de încredere?". Acum ofer servicii de logistică ca director de vânzări și scopul meu cu clienții mei este de a fi un partener de logistică de încredere și de a fi disponibil ori de câte ori au nevoie de asistența mea. Toți importatorii / exportatorii doresc să lucreze cu un partener de logistică de încredere care îi va ajuta să își dezvolte afacerea. Vreți un transportator să lucreze eficient cu un flux de informații excelent, care este întotdeauna conștient de starea dvs. de încărcare.

Decizii de ambele parti

Iată câteva sfaturi personale despre cum să alegeți un transportator de la cineva care a fost pe ambele părți ale afacerii, acestea sunt întrebări pe care ar trebui să le întrebați înainte de a vă lua decizia:


1. Societatea transportatorului de mărfuri este suficient de mare pentru a vă descurca afacerea globală? Câte contracte de servicii au acestea?

Dacă este important ca mărfurile dvs. să fie expediate cu prima navă de navigație, atunci ar trebui să lucrați cu expeditori care au contracte de transport diferite. Acest lucru este, de asemenea, foarte important în sezonul de vârf atunci când spațiul devine o problemă. Dacă expeditorul dvs. are mai multe opțiuni de transport, atunci șansa ca marfa dvs. să se îmbarce să fie mai mare. Expeditorul dvs. poate găsi întotdeauna o opțiune alternativă dacă are contracte de transport diferite.

2. Poate expeditorul să se ocupe de produsul pe care doriți să îl expediați sau să îl specializați în anumite mărfuri?

Asigurați-vă că transportatorul de mărfuri are cunoștințe despre produsul dvs.

3. Transportatorul de mărfuri are o rețea bună de agenți globali la porturile de origine / destinație?

O bună rețea de agenți de peste mări asigură un flux de informații neted, care vă ajută să aflați unde este produsul dvs. și vă ajută să obțineți produsul în timp util.

4. Este compania de transport de marfă puternică din punct de vedere financiar?

Chiar dacă sunteți parte plătitoare, trebuie să verificați întotdeauna puterea lor financiară. Să presupunem că ați efectuat plata pentru transportul de mărfuri către transportatorul dvs., atunci veți afla că încărcătura dvs. nu a fost eliberată, deoarece expeditorul dvs. nu a putut plăti transportatorului oceanic. Acest lucru ar putea să vă întârzie lansarea încărcăturii și să acumuleze alte acuzații, cum ar fi degradarea și detenția, ceea ce ar putea determina să plătiți mai mult.

5. Cum este nivelul de comunicare cu transportatorul de marfă?

Obțineți servicii personale sau sunați la un număr de 1 800 și continuați să așteptați pe linie pentru a obține un răspuns simplu? Transferă apelul dvs. de la o persoană la alta sau aveți o persoană desemnată care vă gestionează încărcătura? Oare iau telefonul când lucrurile merg prost sau sunt nicăieri de găsit?

6. Care este timpul de întoarcere al documentului de expeditor? Obțineți informațiile de care aveți nevoie la timp?

7. Pot să vă ofere referințe bune?

Cereți referințe, pentru a vedea dacă ceilalți clienți sunt mulțumiți de ele și care este nivelul de satisfacție al clienților.

8. Are transportatorul de mărfuri asigurare de marfă?

9. Ele asigură cele mai bune preturi cu linii de camioane, companii de transport aerian și linii de vapoare?

10. Vă rog să mă contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  pentru sfatul ultim.

 

Multumim partenerilor web de backlink: MioCleaning - firma curatenie Constanta - servicii curatenie asociatii, pensiuni, apartamente la preturi avantajoase, Realizare web design primarie conform POCA 

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro