Transport mobila, mutare, relocare cu Vinti Trans

Mai toata lumea a auzit de la vecini, de la prieteni, rude cam ce bataie de cap implica mutarea. Indiferent ca vorbim de mutarea din cartier, oras, firma noastra ofera servicii profesionale de transport mobila Bucuresti dar si in provincie ajutandu-va la minimizarea stresului cu aceasta operatiune.

Iata cum decurge o mutare reusita

Ce puteti muta cu firma noastra

Suntem o firma cu vechime in domeniul transportului rutier si de-a lungul timpului paleta noastra de servicii s-a diversificat si imbunatatit. In momentul de fata putem spune ca transportam orice, pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati rubrica de SERVICII din meniu.

Activitatea se desfasoara pe baza de plan si organizat

Lucram structurat, notandu-ne detaliile necesare pentru a ne asigura ca nu se uita nimic. In momentul impachetarii propriu-zise a bunurilor, mobilei, obiectelor fragile vom folosi: ziare, paturi, folie de protectie cu bule, astfel incat bunurile dvs sa ajunga la destinatie intacte.

Aigurarea

Ideal ar fi pentru obiectele de mare valoare sa se faca asigurare.

Numerotarea, marcarea cutiilor inainte de transport

Ziua mutarii este una cu multa presiune si o metoda utilizata de noi este numerotarea cutiilor astfel la plecare cat si la sosire clientul se poate asigura ca nu lipseste nimic.

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro