Transport marfa Bucuresti in functie de obiectivele si bugetul fiecarui proiectSolutii de transport marfa in functie de obiectivele si bugetul fiecarui proiect

Acordam atentie pentru fiecare serviciu de transport marfa in parte, venim in sprijinul dvs cu masini incapatoare, curate si intotdeauna alegem ruta cea mai scurta pentru o eficienta maxima. Onoram orice comanda rapid cu o analiza a nevoilor in prealabil si culegerea detaliilor necesare operatiunii de transport.

Transport marfa Bucuresti - intern profesional

Parcul nostru auto este unul generos, de aceea ne permiem sa intervenim pentru o solicitare in orice localitate din tara, masinile noastre sunt dotate cu GPS si insotite de soferi cu multa vechime astfel incat va garantam o monitorizare atenta si permanenta a marfii pe intreg traseul.

Transport de calitate indiferent de marfa - transport marfa Bucuresti - Vinti TransTransport de calitate indiferent de marfa

Vinti Trans presteaza servicii de transport marfa Bucuresti de la A la Z incepand cu marfurile alimentare si nealimentare, produse congelate, medicamente, echipamente muzicale, electronice, obiecte si ustensile de gradinarit, materiale de constructii si lista poate continua. Ne plac lucrurile facute bine, suntem in permanenta cautare de noi clienti / parteneri doritori de contracte sigure si stabile pe termen lung.

Parcurgem patru etape si marfa este transportata

Socializam foarte mult cu clientii nostrii pentru a culege datele necesare efectuarii unui transport optim si in siguranta. Etapele premergatoare ale unui serviciu de transport marfa sunt:

1. Primirea solicitarii de la client;
2. Analiza si alegerea celei mai eficiente solutii de transport;
3. Pregatirea rutei, masinii necesare, personalului;
4. Monitorizarea permanenta a operatiunii.

Cereti acum o cotatie de pret pentru solicitarea dvs de transport marfa Bucuresti si va acordam o reducere pe loc. Pentru a lua legatura cu un dispecer accesati rubrica de CONTACT.

 

Transportul marfa intern

Transportul marfa intern este unul dintre principalele obiective ale echipei noastre. Transportam orice tip de marfa in deplina siguranta cu autoutilitarele din dotare, dispunem de personal pentru incarcarea si descarcare, dar si soferi profesionisti, pregatiti pentru a transporta orice tip de marfa in conditii optime pentru a nu deteriora bunurile dumneavoastra pe durata transportului sau pe durata manipularii acestora.

Este dificil gasirea unei autoutilitare pentru un transport marfa intern in totala siguranta, rapiditate cu un pret redus, dar executat cu profesionalism, puteti apela oricand la Vinti Trans, va oferim servicii complete pentru a realiza orice tip de transport marfa intern.

Chiar daca aveti de transportat marfa cu un gabarit mare, va punem la dispozitie camioane pentru transportul acesteia.
Daca aveti nevoie de o cursa de transport marfa in Bucuresti sau in Romania, compania noastra de transport va garanta servicii la o calitate de varf si va executa cursa intr-un timp optim la preturi competitive.

Transport marfa Bucuresti

Piata romaneasca este saturata de firme de transport marfa Bucuresti, daca ne referim la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice care sunt in cautarea unui partener perfect privind transport marfa Bucuresti. Ne diferentiem de celelalte companii prin preturi competitive, seriozitate, soferi experimentati, consiliere gratuita, promptitudine. Aceste calitati le-am dobandit de-a lungul timpului si tindem sa le perfectionam pe parcurs deoarece pentru noi multumirea clientului este pe primul loc.

Servicii de transport marfa intern

Oferim servicii de transport marfa la cele mai scazute preturi in toate localitatile din Romania cu plecare din Bucuresti : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

 

 

Servicii de transport marfa international

Oferim servicii de transport international, in majoritatea localitatilor din Europa cu plecare din Romania. Numarul de solicitari privind transportul de marfa este din ce in ce mai ridicat fata de anii precedenti, si asta drept dovada si datorita a calitatii transportului oferit, dar si a calitatii transportului rutier in detrimentul altor moduri mai mult sau mai putin eficace.

Transporturi de marfa in principalele zone ale Europei

La nivel international, Vinti Trans ofera cele mai bune transporturi de marfa in principalele zone ale Europei, reusim sa asiguram aceste transporturi datorita utilitarelor noastre dotate si echipate modern pentru orice tip de transport international. Asiguram o eficienta marita atat pentru marfurile cu dimensiuni mari cat si pentru marfurile delicate, care necesita o atentie sporita, marfuri care se incadreaza in segmentul de risc in timpul transportului.

Asiguram si ambalam corespunzator toate aceste marfuri de valoare, cu risc crescut de degradare, transport obiecte de valoare, transport antichitati, transport obiecte fragile, etc.

Echipele noastre garanteaza o eficienta sporita in transportul de marfa

Pentru transportul de marfa international, ne desplasam in toate zonele din Europa, incercam sa ajungem chiar si in localitatile in care accesul nu este tocmai usor. In urma gradului de dificultate a infrastructurei zonei in care se doreste a fi efectuat transportul de marfa, echipele noastre garanteaza o eficienta sporita multumita flotei de autocamioane adaptabille conditiilor rutiere.

Preturile transporturilor internationale sunt calculate la numarul de kilometrii parcursi tur-retur. Transporturile internationale se efectueaza cu autoutilitare ce au capacitatea de incarcare intre 8 si 20 mc si masa maxima autorizata de 3,5 tone.

Transportam marfa  cu plecare din Romania in urmatoarele tari si retur: Germania, Franta, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Elvetia, Anglia, Danemarca, Suedia, Austria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Grecia,Turcia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Portugalia, Irlanda.

 

© 2019 Transport Agabaritic, transport marfa, transport frigorific Bucuresti - Vinti Trans SRL 2018. All Rights Reserved. Designed By AbsolutWeb.ro